Energiebewuste Aannemer (EBA)

Het label "Energiebewuste Aannemer" komt toe aan bouwbedrijven die bewust omgaan met duurzaam en energiebewust bouwen en verbouwen. De uitreiking gebeurt door Bouwunie en staat onder controle van een erkend extern keuringsorganisme.

Aannemers die het label "Energiebewuste Aannemer" behaald hebben, doorliepen de opleidingscyclus Energiebewuste Aannemer (EBA) van Bouwunie én zijn geslaagd in het examen. Het EBA-opleidingsprogramma bestaat uit diverse modules die de bouwbedrijven inzicht geven in de principes en aandachtspunten van energiezuinig bouwen in zijn vele facetten. De deelnemers verwerven een degelijke theoretische basiskennis op het vlak van isoleren, ventileren, verwarmen, koelen, ...De Energiebewuste Aannemer kan zijn klanten beter informeren en succesvol bijstaan in zijn of haar keuzes. 

Er studeerden ondertussen al 13 lichtingen "Energiebewuste Aannemers" af.
U vindt hen gemakkelijk terug, in de lijst hieronder (te downloaden overzicht van EnergieBewuste Aannemers met vermelding van hun ondernemingsnummer, gesorteerd op postcode) en in de zoekresultaten aangezien deze aannemers het EBA-label dragen.
 
   
Terug naar: Energiezuinig bouwen en verbouwen Terug naar weetjes